Kläder 2XL-8XL Jeans W40-W70 Snabba leveranser* Fria returer**

Retur- och bytesvillkor

Ångerrätt - med FRIA RETURER**

Motley Denim erbjuder 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen. Det betyder att du inom 14 dagar efter du har mottagit din beställning har rätt att ångra hela eller delar av ditt köp genom att inom denna 14-dagarsperiod överlämna din retur till posten. Kontakta vår kundtjänst innan du gör en beställning om du önskar förlängd ångerrätt av någon speciell anledning.

Retursedel och returfraktsedel bifogas med alla beställningar.

Vi accepterar endast full återbetalning av returnerade produkter som är oanvända och i sådant skick att vi kan sälja de som nya till nästa kund och som returneras komplett med lappar och märkningar. Om den returnerade varan är i sådant skick att vi inte kan sälja den som ny, eller att varan inte är komplett returnerad, har Motley Denim rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Kunden är ansvarig för produkterna under returtransporten till oss.

För full återbetalning av produkter köpta i "Köp 3 betala för 2"-kampanjer måste alla produkter köpta i kampanjen returneras. Returneras endast 1 eller 2 av produkterna debiteras fullt pris för de produkter som inte returnerats. Det betyder att om du köpt 3 produkter som har exakt samma pris i en "Köp 3 betala för 2"-kampanj och returnerar endast 1 produkt får du alltså ingenting återbetalat för denna produkt eftersom du inte har betalat något för den.

Returnerar du hela din beställning återbetalar vi det fulla ordervärdet inklusive frakt och avgifter så fort vi fått kläder och alla uppgifter vi behöver för att kunna genomföra en återbetalning.


Byte

Superenkelt!

 1. Lägg de produkter i varukorgen som du vill byta till.
 2. Gå till kassan och betala för dina nya varor. Vi skickar dina nya varor samma dag eller senast nästkommande vardag!
 3. Returnera oönskade kläder, se Retur.

Retur

Superenkelt!

 1. Notera vad du returnerar på retursedeln.
 2. Packa produkterna så de klarar transport och bifoga den ifyllda retursedeln.
 3. Klistra på den av oss bifogade returfraktsedeln på paketet.
 4. Lämna in ditt returpaket hos Postens ombud.
 5. När din retur ankommer till oss återbetalar vi pengar samma dag, beroende av vilket betalsätt du använt, på följande sätt:
 1. Kortbetalning: pengar återförs till det kort du betalat med.
 2. Internetbank: pengar återförs till det konto du betalat från.
 3. Postförskott: pengar återbetalas till det konto du anger på retursedeln.
 4. Klarna Faktura: returnerade varor krediteras på fakturan.

Vänligen notera att detta i praktiken betyder att vi inte hanterar byten. Du kan alltså inte sända tillbaka en produkt och få den utbytt till något annat. Alla produkter som kommer i retur till oss återbetalas enligt dessa returvillkor. Önskar du de returnerade produkterna utbytta till en annan storlek eller annan produkt gör du helt enkelt en ny beställning. Dessa två beställningar är inte relaterade till varandra och vid var tid gällande priser och kampanjer, köp- och leveransvillkor samt retur- och bytesvillkor tillämpas för de olika beställningarna.


**REA-produkter, produkter med nedsatt/rabatterat pris, omfattas inte av villkoret FRIA RETURER. Retur av denna produkttyp debiteras 90kr i returfrakt, ett självkostnadspris baserat på Postens brevtjänst 2Kg och debiteras också i de fall returen består av rea- och fullprisprodukter.

Returfrakt + serviceavgift 299 kr debiteras om en beställning kommer i retur till Motley Denim som vägrad, ej uthämtad eller ej mottagen.

Motley Denim förbehåller sig rätten att individuellt bedöma hur returer som inte uppfyller villkoret om 14 dagars ångerrätt ska hanteras.

Om du har tappat bort den retursedel eller returfraktsedel som bifogades med din beställning kan vi hjälpa dig att via e-post skicka digitala kopior för utskrift. Vi erbjuder inte servicen att skicka fysiska kopior per post och vi skickar inte digitala kopior för beställningar som inte längre omfattas av 14-dagars ångerrätt.

Retur- och bytesvillkoren är senast uppdaterade: 2018-01-16 14:19:10