Kläder 2XL-8XL Jeans W40-W70 Snabba leveranser* Fria returer**

Stora byxor - W40-W70

Behöver man herrbyxor i stora storlekar blir man oftast besviken på utseendet. De är väldigt raka, enkla och ärligt sagt, tråkiga. Vi på Motley Denim vill vända den trenden och sälja byxor för stora män som inte kompromissar vad gäller stil och mode. Våra byxor i storlek W40-W70 ska vara, och är, lika moderiktiga och tuffa som ett par byxor i en mindre storlek.

Storlekar
Märken
Färger
Visa antal
Sortera efter

Herrbyxor i stora storlekar - trendiga och snygga

Vi på Motley Denim anser att shopping ska vara en lustfylld upplevelse - för alla. Därför har vi inriktat vår nätbutik speciellt herrkläder i större storlekar, däribland herrbyxor stora storlekar. Vi erbjuder byxor i stora storlekar i god kvalitet. Med ett brett utbud av stora byxor gör vi din shopping rolig igen!

Nätet har gett oss unika möjligheter att tillgodose våra kunders behov. Vi på Motley Denim har resurserna för att kunna erbjuda dig ett större sortiment av stora byxor i trendiga modeller från vårt lager än en fysisk butik, och vi fyller regelbundet på med nya sorter, allt efter trender och säsong.

Stora byxor i flera modeller

Hos Motley Denim är det möjligt att shoppa en helt ny garderob från topp till tå – på en och samma sajt. Var och en av kategorierna i webbshopen är fylld med olika plagg i stora storlekar, från bälten och strumpor till jackor och jeans. Genom att klicka på kategorin för stora byxor får du snabbt en överblick av vårt utbud. Här hittar du allt från chinos till träningsbyxor. Du kan välja att förfina sökningen ytterligare genom att kategorisera kläderna efter färg, storlek och märke. Du kan också välja att sortera efter nyheter i sortimentet, pris och andra faktorer som du tycker är viktiga.

När du har valt ut dina byxor är det bara att klicka hem dem och vänta på paketet. Våra leveranser utgår i regel redan dagen efter beställning - och för att du ska bli alldeles nöjd med affären erbjuder vi självklart rätten att skicka varorna i retur om du vill byta eller lämna tillbaka plaggen. Det gör att du i lugn och ro kan prova byxorna du beställt hemma framför din egen spegel innan du bestämmer dig.

Variation och bredd

När du handlar hos Motley Denim märker du att storleken bara är ett skräddarmått, inte en indikator på utseende. Ändå är detta en problematik som drabbar män på jakt efter herrbyxor i stora storlekar; i den fysiska handeln är byxor i större storlekar i regel trista och strömlinjeformade.

Vår målsättning är att kunna erbjuda ett sortiment av stora byxor som håller hög kvalitet och har bra passform utan att för den sakens skull tumma på vare sig trendriktighet eller stil. I den fysiska handeln kan det vara svårt, för att inte säga omöjligt, att hitta stora byxor som lever upp till dessa kriterier. För oss på Motley Denim är byxor för stora män en kategori som rymmer lika stor mångfald som kläder i mindre storlekar. Därför har vi ett brett sortiment med modeller i olika färger och material som var och en har sin egen specifika prägel.

Våra modeller

Våra cargobyxor från Kam Jeans är ett exempel på det. De finns i både khaki och svart, och de är ypperligt lämpade för dig som har en aktiv livsstil och behöver ett par slitstarka och bekväma byxor under dagarna. De är tillverkade i bomull som andas och inte skaver mot huden när du rör dig. Ändå är materialet tillräckligt starkt för att tåla hård påfrestning. Tack vare en design med fokus på komfort har du generöst med utrymme runt både ben och bakdel vilket underlättar vid aktivitet och tillåter dig att vara rörlig utan att hindras av ett par åtsittande byxor. Byxorna är även utrustade med åtta stycken praktiska fickor.

För mer formella eller festliga tillfällen kanske du hellre väljer ett par chinos. En av våra populära modeller av byxor i stora storlekar är just våra chinos från Mish Mash. Modellen heter Rhoda Boat och byxorna kommer i en sandfärgad nyans vilket ger dessa bomullschinos ett elegant intryck som passar under veckans alla dagar, på kontoret såväl som affärslunchen. En snygg detalj är gylfen som utgörs av knappar istället för dragkedja. Modellen finns i storlekar upp till W54.

För de dagar då du prioriterar bekvämlighet snarare än elegans och funktion finns våra mjukisplagg och träningsbyxor. Modellen Albert från Rockford kommer i både svart och blått, och de finns i storlekar ända upp till 8XL. Passar perfekt på promenaden eller en lugn dag i hemmet.