ED BAXTER SELL OUT! - Alla jeans och skjortor 399kr
FRIA BYTEN OCH RETURER MED POSTEN!

T-shirts i storlekar 1XL-8XL

Gör dina val med filtren nedanför
Kategorier
T-shirts Ta bort
Storlekar
Märken
Färger
Ta bort alla filter
Sortera efter
Visa antal

Stora t-shirts

Det finns få plagg som är lika funktionella och användarvänliga som t-shirten. De flesta av oss har ett gäng i garderoben som används regelbundet året runt. Du kan ha den inomhus eller under tröjan som skalplagg under vinterhalvåret, men det är när temperaturerna börjar stiga som t-shirten kommer till sin fulla rätt. Då är en stor t-shirt ett optimalt sätt att förena moderiktighet med bekvämlighet och se till att du håller dig både snygg och sval i värmen.

På Motley Denim har t-shirts alltid legat oss extra varmt om hjärtat. Vi betraktar just större t-shirts och jeans som våra stora specialiteter, och sätter en stolthet i att kunna erbjuda ett brett sortiment av stora t-shirts. Upplever du att vanliga butiker inte kan erbjuda den variation av t-shirts i stora storlekar som du är ute efter? Hos oss hittar du större T-shirts i en rad olika modeller, färger och materialblandningar. Hos oss kan du hitta t-shirt i stora storlekar som är både funktionella och bekväma utan att tumma på vare sig design eller kvalitet.

Responsen på vår t-shirtsatsning har varit enormt positiv, och det stärker oss i vår övertygelse om att det finns många män som letar efter t-shirt stora storlekar utan att hitta rätt. Vi har t-shirts som går upp till 8XL, och alla våra kläder passar större män på ett ledigt och bekvämt sätt. Vi på Motley Denim tycker att alla ska få chansen att bära snygga, stora t-shirts, och genom att erbjuda en rad olika modeller i stora storlekar tar vi ett steg i den riktningen.

T-shirtens kännetecken är förstås dess t-formade utseende, och när den lanserades inom den amerikanska militären under början av förra seklet var den tänkt att fungera som underklädesplagg. Än idag bär många t-shirten under tröjan, men därtill har den kommit att bli en modesymbol. En stor t-shirt tillsammans med ett par chinos eller jeans är en klassisk outfit som alltid går hem. Komforten är givetvis ett stort plus i kanten.

T-shirten som mångsidigt plagg

En t-shirt är ett tomt ark som det går att skapa stor designkonst på - men det kan också vara ett bekvämt träningsplagg. Du bestämmer, och det är mångsidigheten som gör t-shirten så populär. Våra t-shirts stora storlekar varierar från det färgsprakande till det enfärgade, från det hippa till det klassiska.

Om du letar efter basplagg är Rockfords t-shirts ett hett tips. De kommer i fyrapack och levereras i lika många färger. Om du är ute efter något mer utstickande har Duke några snygga modeller med tryck på bröstet. Här finns också ärmlösa modeller som ger ytterligare svalka i solen och ser till att brännan håller sig jämn.