Kläder 2XL-8XL Jeans W40-W70 Snabba leveranser* Fria returer**

Stora tröjor - 2XL-8XL

Tröjor är ett basplagg som finns i många utförande. De är ett basplagg som kan kombineras för att skapa flera stilar. Vi har ett brett stortiment av tröjor i stora storlekar 2XL-8XL och vi satsar alltid på att erbjuda trendiga tröjor med mer variation än standardmodellerna.

Storlekar
Märken
Färger
Visa antal
Sortera efter

Tröjor i stora storlekar

Tröjan är ett av garderobens viktigaste plagg. Vi använder den nästan dagligen under höst, vinter och vår – och även under sommarens svala kvällar brukar tröjan tas fram. Många stora män upplever att klädutbudet blir betydligt mindre varierat när det kommer till större storlekar. Där saknas ofta fantasifullhet och trendriktighet när det kommer till design, vilket gör att du som drar en större storlek får hålla till godo med trista standardmodeller. Det gäller även tröjor.

Hos oss på Motley Denim hittar du kvalitetskläder i trendriktig design för stora män. Vi tycker inte att stora storlekar ska vara synonymt med tråkiga färger och modeller. Tröjan är ett plagg som erbjuder stora möjligheter till att variera och förändra din klädsel och hos oss kan du hitta stora tröjor för alla tillfällen. Vi utvecklar ständigt vårt utbud och anpassar modellerna efter årstidernas växlingar och modets skiftningar. När du handlar tröjor stora storlekar på Motley Denim får du både funktion, kvalitet och de senaste trenderna.

Hos oss hittar du tunnare bomullströjor som går att använda lager på lager såväl som tjockare, stickade varianter med knappar. Oavsett om du söker en sweatshirt för träningen eller en stor tröja att ha under jackan så hittar du det här hos oss. Vi har även träningsjackor i lätta, praktiska material som andas. Dessa fungerar perfekt som skalplagg om du vintersportar, med praktisk dragkedja som gör jackan lätt att ta av och på.

På Motley Denim vill vi kunna erbjuda dig ett brett sortiment av plagg för livets små och stora tillfällen; tröjor, koftor och sweatshirts som kan användas både till vardags och till fest. Om du är ute efter en stor tröja, kanske ett elegant och bekvämt plagg, bör du satsa på en klassisk kofta, som Kam Jeans Knitted cardigan. Denna passar perfekt till jeans och ger en både sportig och avslappnat elegant look som funkar både på jobbet och hemma.

Våra stora tröjor - brett sortiment

Näthandeln har revolutionerat tillgängligheten för kläder som faller utanför klädkedjornas snäva ramar, och Motley Denim är ett steg mot att förbättra den ytterligare ett snäpp. Här kan du bläddra i vårt stora utbud som är specialiserat på stora herrkläder, där stora tröjor spelar en viktig roll. Med storlekar ända upp till 8XL har vårt utbud av tröjor en bredd som få fysiska butiker kan uppvisa. Dessutom har du alltid returrätt för att du aldrig ska känna dig med missnöjd med en affär hos oss. Det innebär att du kan köpa hem flera modeller och prova dig fram innan du bestämmer dig för vilken tröja som du vill behålla.

Ett brett sortiment

Vårt sortiment av stora storlekar tröjor är rikt och mångfacetterat. Vi har ett tiotal modeller från det populära märket D555, som gör snygga tröjor både med och utan tryck. Deras tröjor sträcker sig från det stiligt avslappnade - som den stenvita modellen Stanton - till det snyggt sportiga - som den vinröda modellen Limburg. Du hittar en D555-tröja för varje tillfälle.

Ett annat populärt märke för tröjor och sweatshirts i stora storlekar är Kam Jeans. De gör bland annat klassiska enfärgade tröjor som fungerar till det mesta. Vi har också Duke, Mish Mash och andra märken i vårt sortiment.