FRIA BYTEN OCH RETURER MED POSTEN!
Öppet köp och bytesrätt till och med 2015-01-12 på alla beställningar. God Jul!
Varukorg
Ändra Kassan

Underkläder i storlekar 1XL-8XL

Gör dina val med filtren nedanför
Kategorier
Underkläder Ta bort
Storlekar
Märken
Färger
Ta bort alla filter
Sortera efter
Visa antal
 
 

Stora Underkläder

I denna kategori, Underkläder i stora storlekar, har vi samlat vårt sortiment av kalsonger, boxershorts, badbyxor och strumpor.

Stora Boxershorts

Våra mest prisvärda boxershorts i stora storlekar är Kam Boxershorts och Duke boxershorts. Kam Boxershorts är gjorda i 95% bomull 5% elastan, detta gör dem strechiga och elastiska. Duke boxershorts är gjorda i 100% bomull vilket gör dem mer stumma i tyget. Båda är 3-pack med ett par av vardera färgerna svart, mörkblå och grå. Vi har båda modellerna i storlekar 1XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL och 8XL.

Stora kalsonger

Duke Kalsonger är vår mest säljande modell av kalsonger i stora storlekar . Det är ett 3-pack i färgerna svart, mörkblå och grå. Den är gjord i 100% bomull och finns i storlekar 1XL-8XL.

Stora Badbyxor

Badbyxor i stora storlekar är en typisk säsongsprodukt som är mycket populär på våren och sommaren. Vi har alltid en litet sortiment året runt, men bäst utbud av modeller och storlekar hittar du på sommaren.

Stora strumpor

Hos Motley Denim har vi strumpor i både normala storlekar 44-47 och strumpor i stora storlekar 48-52. De passar till fötter som har skostorlek 48, 49, 50, 51 eller 52.