REA PÅ VINTERJACKOR - upp till 50% rabatt!
FRI RETUR* OCH BYTE MED POSTEN!

Leveransvillkor

Priser

Alla priser på MOTLEY DENIM är i svenska kronor och inklusive moms.

Minsta ordervärde är 200 kr.

Fraktsätt och Leveranstid

Utlämning hos Postens ombud - 59 kr

Din beställning skickas med Postens spårbara pakettjänst MyPack. (Observera att legitimation måste uppvisas vid upphämtning av MyPack.)

Normal leveranstid för Postens fraktsätt är 1-2 dagar efter utleverans från vårt lager. Avlägsna områden kan ha längre leveranstid. Beställningar lagda innan 14.00 skickas normalt samma dag, dock inte garanterat. Liggetid är 14 dagar hos Postens ombud.

Postens fraktsätt har fri retur* och fria byten med MyPack Retur som lämnas in hos ett postombud. Vi skickar med returfraktsedel med alla beställningar.

*Observera att fri retur inte gäller under dessa förutsättningar och att en returfrakt debiteras enligt denna prislista:

-retur av ett (1) produktnamn som beställts i flera exemplar i samma eller olika storlekar (returfrakt debiteras oavsett antal av denna produkt som returneras) - 59 kr
-retur av alla produkter från en beställning - 59 kr
-retur av reaprodukter (debiteras även om returen består av rea- och fullprisprodukter) - 59 kr
-retur av ej mottagna och outlösta beställningar - 299 kr

I händelse av att en retur uppfyller två eller fler av ovanstående punkter debiteras den högsta returfrakten, men aldrig dubbel returfrakt.

Byten är alltid fria. Retur som inte uppfyller någon av ovanstående punkter är kostnadsfritt.

Betalning

Direktbetalning Internetbank 0 SEK

Detta är vårt absolut säkraste betalsätt där betalning sker via en kontoöverföring som du gör i din internetbank. Välj detta betalsätt i kassan så leds du vidare via Paynovas betalfönster till din internetbank och kan omedelbart slutföra ditt köp. Varken Paynova eller Motley Denim får tillgång till dina bankuppgifter.

Kreditkort 0 SEK

Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla betalningar sker krypterade med 128-bitars SSL-kryptering.

Postförskott - 129 SEK

Betala kontakt eller med kort när du hämtar ut beställning. Beställningar mot postförskott som inte hämtas ut och går till oss i retur resulterar i att ditt konto spärras för framtida beställningar mot postförskott.

Klarna Faktura - 99 SEK

I kassan presenteras alltid senast uppdaterade villkor.

Klarna Konto - 0 SEK

I kassan presenteras alltid senast uppdaterade villkor.

Öppet köp/Retur/Byte

Du har rätt att returnera eller byta produkter från din beställning 30 dagar efter att du mottagit dem.

Retursedel bifogas med alla beställningar.

Vi accepterar endast full återbetalning av returnerade produkter som är i sådant skick att vi kan sälja de som nya till nästa kund och som returneras komplett med lappar och märkningar. Om den returnerade varan är i sådant skick att vi inte kan sälja den som ny, eller att varan inte är komplett returnerad, har Motley Denim rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Kunden är ansvarig för produkterna under returtransporten till oss.

Returnerar du hela din beställning återbetalar vi det fulla ordervärdet inklusive frakt och avgifter (med avdrag för returfrakt) så fort vi fått kläder och alla uppgifter vi behöver för att kunna genomföra en återbetalning.

Reklamation

Skulle varan mot förmodan ha fabrikationsfel när den anländer så ber vi dig skicka ett mail till oss med bifogade bilder där vi tydligt kan se felet.

Varor som inte har exakt samma färg i verkligenheten som i webbutiken räknas ej som reklamationer då detta kan bero på färginställningar på skärmen. Detta är i sådana fall en retur.

MOTLEY DENIM ersätter enbart produkter som har fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsam användning eller tvättning från kundens sida kan vi tyvärr inte ersätta.

Slutsåld vara

Alla produkter i webbutiken MOTLEY DENIM är lagervaror. MOTLEY DENIM reserverar sig dock för felaktigheter i angiven lagernivå. Skulle det Du beställer mot förmodan inte finnas i lager, så kontaktar vi Dig via e-post. Du har då möjlighet att annullera eller ändra Din order.

Åldersgräns

Beställare hos MOTLEY DENIM måste vara minst 18 år fyllda.

Falskbeställningar

Med en falskbeställning avses en beställning i någon annan persons namn, utan dennes uttryckliga medgivande. Denna typ av beställningar beivras och polisanmäles av MOTLEY DENIM. Tänk på att ditt IP-nummer loggas vid alla beställningar. MOTLEY DENIM förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Köp 3 betala för 2

Köp 3 betala för 2, du får det billigaste plagget på köpet. Blanda som du vill med alla produkter märkta "Köp 3 betala för 2".

Leveranser utanför Sverige

MotleyDenim.se levererar endast inom Sverige. Se länkarna längst ner på denna sida för leverans till andra länder.