FINAL WEEKEND ED BAXTER SELL OUT! - Alla jeans 299kr
FRIA BYTEN OCH RETURER MED POSTEN!

Leveransvillkor

Priser

Alla priser på MOTLEY DENIM är i svenska kronor och inklusive moms.

Minsta ordervärde är 200 kr.

Fraktsätt och Leveranstid

Utlämning hos Postens ombud - 59 SEK

Din beställning skickas med Postens spårbara pakettjänst MyPack. (Observera att legitimation måste uppvisas vid upphämtning av MyPack.)

Normal leveranstid för Postens fraktsätt är 1-2 dagar efter utleverans från vårt lager. Avlägsna områden kan ha längre leveranstid. Beställningar lagda innan 14.00 skickas normalt samma dag, dock inte garanterat.

Postens fraktsätt har fria byten och fria returer med MyPack Retur som lämnas in hos ett postombud. Vi skickar med returfraktsedel med alla beställningar.

UPS Express Next day Delivery – 299 SEK

Din beställning skickas med UPS och leverans sker till tomtgräns, dörr eller port på angiven adress och måste kvitteras av mottagare. På mottagaradress måste UPS omedelbart kunna komma i kontakt med mottagare med hjälp av dörrklocka, porttelefon eller liknande, UPS ringer inte i förväg och inte heller vid leverans. Tjänsten går att beställa till både företagsadresser och privatadresser. Leverans sker nästa dag enligt följande villkor.

Beställning senast - Leverans senast
Måndag 14:00 – Tisdag 17:00
Tisdag 14:00 – Onsdag 17:00
Onsdag 14:00 – Torsdag 17:00
Torsdag 14:00 – Fredag 17:00
Fredag 14:00 – Måndag 17:00

Undantaget svenska helgdagar för beställning och lokala helgdagar för leverans. MOTLEY DENIM HOLIDAYS

Tjänsten kan endast levereras till dessa postnummer: Postnummer för UPS Express Next Day Delivery

Tre leveransförsök görs (inte nödvändigtvis samma dag). Leveransgarantin gäller endast första leveransförsöket. Leveranstid avtalas inte i förväg. Detta fraktsätt har inte fria returer och byten. Retur sker på egen bekostnad till vårt lager. Vill du byta plagg eller storlek gör du en retur och därefter en ny beställning, det går fortast. Vid händelse av försenad utleverans från vårt lager eller att UPS inte levererar i tid har du antingen möjlighet att vägra leverans varpå din beställning returneras till Motley Denim, detta genererar inga kostnader för dig som kund och vi återbetalar det fulla ordervärdet inklusive alla avgifter. Eller så kan du acceptera den försenade leveransen och få kostnaden för frakten återbetalad , kontakta oss i detta fall.

Returadress för UPS Express Next Day Delivery (OBS! Retur måste skickas med utkörning till vår dörr, inte för upphämtning hos ett serviceombud som till exempel DHL Service Point, Schenker Privpak eller Postens ombud): MOTLEY DENIM SVERIGE AB, Polygonvägen 87, 18766 TÄBY

Betalning

Direktbetalning Internetbank 0 SEK

Direktbetalning Internetbank betyder att du i kassan leds vidare till Paynovas betalfönster. Hos Paynova väljer du sedan den bank där du har din internetbank. Du kommer sedan att logga in i din internetbank i precis samma miljö som du är van vid och där välja från vilket konto du vill göra betalningen. Varken Paynova eller Motley Denim får på detta sätt tillgång till dina kontouppgifter. Det är ett helt säkert system att betala med och betalningen sker krypterat i bankens system.

Kreditkort 0 SEK

Vi accepterar Visa och MasterCard. Vid kreditkortbetalning reserveras orderbeloppet på ditt konto. Beloppet dras från kontot först när ordern skickas. Alla betalningar sker krypterade med 128-bitars SSL-kryptering. MOTLEY DENIM sparar ALDRIG dina kortuppgifter. Att betala med kort är avgiftsfritt.

Postförskott - 119 SEK

Beställningen skickas mot postförskott och Du betalar på postkontoret eller vid Ditt utlämningsställe när Du hämtar Ditt paket. Beställningar mot postförskott som inte hämtas ut och går till oss i retur resulterar i att ditt konto spärras för framtida beställningar mot postförskott. Vid eventuell retur återbetalas pengar till det bankkonto du uppger på retursedeln.

Klarna Faktura - 99 SEK

Vid fakturabetalning görs en automatisk kreditkontroll på angivet personnummer och folkbokföringsadress (observera att Du ej behöver ange personnummer om Du väljer att handla genom postförskott eller kreditkort). Har Du betalningsanmärkningar eller vill göra en beställning till en adress som Du inte är folkbokförd på, så måste du välja en annan betalningsmetod. Kredittiden är 14 dagar. Om en faktura ej betalas i tid, så kommer en påminnelse att skickas ut. Då tillkommer dröjsmålsränta om 25,5% på årsbasis samt påminnelseavgift (50 kr). Vi samarbetar med Klarna för hantering av våra fakturor.

Klarna Konto - 0 SEK

Vid betalning med Klarna Konto görs en automatisk kreditkontroll på angivet personnummer och folkbokföringsadress (observera att Du ej behöver ange personnummer om Du väljer att handla genom postförskott eller kreditkort). Har Du betalningsanmärkningar eller vill göra en beställning till en adress som Du inte är folkbokförd på, så måste du välja en annan betalningsmetod. Det tillkommer ingen avgift i kassan om du väljer Klarna Konto, men Klarna tar ut följande avgifter: Uppläggningsavgift 0 SEK, Aviavgift 29 SEK, 1,65% månadsränta (19,9% på årsbasis). Du kan välja att betala hela din faktura med den första avin som kommer till dig, du betalar då 29:- aviavgift + 1,65% av det belopp du handlat för. Minsta belopp att betala per månad är 50 SEK eller 1/24 av den kvarvarande skulden. Du kan betala högre belopp per månad om du vill och du kan när som helst välja att betala hela den kvarstående summan på ditt Klarna Konto. Du får en faktura i mitten av månaden som förfaller i slutet av samma månad. Denna faktura gäller köp som gjorts månaden innan. Exempel: Köp som gjorts under december månad faktureras i mitten av januari och förfaller till betalning i slutet av januari. Handlar du med Klarna Konto så samlar du alla din onlineköp på ett och samma ställe och får allt på samma faktura från Klarna, du betalar givetvis bara en aviavgift om 29:- oavsett hur många ställen du handlat på.

Öppet köp/Retur/Byte

Du har rätt att returnera eller byta produkter från din beställning 14 dagar efter att du mottagit dem.

Retursedel bifogas med alla beställningar.

Vi accepterar endast full återbetalning av returnerade produkter som är i sådant skick att vi kan sälja de som nya till nästa kund och som returneras komplett med lappar och märkningar. Om den returnerade varan är i sådant skick att vi inte kan sälja den som ny, eller att varan inte är komplett returnerad, har Motley Denim rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Kunden är ansvarig för produkterna under returtransporten till oss.

Se sektion "Fraktsätt och Leveranstid" samt retursedel för vilka retursätt som har fria returer och byten. MOTLEY DENIM kommer inte lösa ut paket mot postförskott. Returnerar du hela din beställning återbetalar vi det fulla ordervärdet inklusive frakt och avgifter så fort vi fått kläder och alla uppgifter vi behöver för att kunna genomföra en återbetalning. Vid byte bekostar Motley Denim frakten till kunden.

Reklamation

Skulle varan mot förmodan ha fabrikationsfel när den anländer så ber vi dig skicka ett mail till oss med bifogade bilder där vi tydligt kan se felet.

Varor som inte har exakt samma färg i verkligenheten som i webbutiken räknas ej som reklamationer då detta kan bero på färginställningar på skärmen. Detta är i sådana fall en retur.

MOTLEY DENIM ersätter enbart produkter som har fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsam användning eller tvättning från kundens sida kan vi tyvärr inte ersätta.

Slutsåld vara

Alla produkter i webbutiken MOTLEY DENIM är lagervaror. MOTLEY DENIM reserverar sig dock för felaktigheter i angiven lagernivå. Skulle det Du beställer mot förmodan inte finnas i lager, så kontaktar vi Dig via e-post. Du har då möjlighet att annullera eller ändra Din order.

Åldersgräns

Beställare hos MOTLEY DENIM måste vara minst 18 år fyllda.

Falskbeställningar

Med en falskbeställning avses en beställning i någon annan persons namn, utan dennes uttryckliga medgivande. Denna typ av beställningar beivras och polisanmäles av MOTLEY DENIM. Tänk på att ditt IP-nummer loggas vid alla beställningar. MOTLEY DENIM förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Ej mottagen och ej uthämtade försändelser

Försändelser som går i retur till MOTLEY DENIM innebär att beställaren debiteras 299 kr. UPS gör 3 leveransförsök och en beställning hos posten ligger kvar på Ditt utlämningsställe i två veckor innan den går i retur till oss. Debiteringen sker för att täcka MOTLEY DENIMs kostnader för frakt samt hantering av ordern.

Köp 2 betala för 1

Köp 2 betala för 1, du får det billigaste plagget på köpet. Blanda som du vill med alla produkter märkta "Köp 2 betala för 1".

Leveranser utanför Sverige

MotleyDenim.se levererar endast inom Sverige. Se länkarna längst ner på denna sida för leverans till andra länder.