Kläder 2XL-8XL Jeans W40-W70 Snabba leveranser* Fria returer**

Stora Jeans - W40-W70

Om du söker efter jeans i stora storlekar i vanliga butiker så kan du få leta en bra stund innan du hittar vad du söker. Många traditionella klädaffärer saknar ett tydligt fokus på kläder och jeans till större män, och det leder till att du som kund inte får de valmöjligheter som du förtjänar. Därför har vi på Motley Denim valt att fokusera på just detta och säljer jeans i storlekar W40-W70.

Storlekar
Märken
Färger
Visa antal
Sortera efter
Kam Jeans 150 Svart
Fr. 599 kr
Kam Jeans 150 Blå
Fr. 599 kr

Herrjeans i stora storlekar W40-W70

Om du söker efter jeans i stora storlekar i vanliga butiker, så kan du få leta en bra stund innan du hittar vad du söker. Många traditionella klädaffärer saknar ett tydligt fokus på kläder för större män, och det leder till att du som kund inte får de valmöjligheter som du förtjänar. Därför har vi på Motley Denim valt att erbjuda våra kunder ett brett utbud av herrjeans i stora storlekar. Vi vill inte att du ska behöva kompromissa när du shoppar stora jeans. Vi har stora jeans i många modeller och storlekar för större män som vill ha ett bredare urval av jeans att välja på.

Jeansen är ett av vårt mest älskade plagg. Det har många användningsområden som gör att det passar utmärkt till såväl vardag som fest. Det är ett slitstarkt material som tål oöm hantering, samtidigt som det fungerar lika bra till en skjorta eller kavaj. Tyvärr har större män länge haft ett betydligt mer begränsat utbud för jeansshopping än andra. Vårt mål är att ändra på det. Därför erbjuder Motley Denim stora jeans i många olika modeller som ger dig gott om alternativ.

Denim har funnits på marknaden sedan 1800-talet, men det är först det senaste halvseklet som de fått en verkligt bred genomslagskraft. Idag används jeans i alla möjliga sammanhang, men i plaggets barndom var det en praktisk arbetsbyxa som användes främst på grund av dess slitstyrka. På 1950-talet fick jeansen ett explosionsartat modeuppsving - och sedan dess har kärleksrelationen mellan människan och jeansen varit intensiv. Vi vill ge dig möjligheten att ta del av den. Det är anledningen till att vi på Motley Denim erbjuder herrjeans i alla storlekar som håller hög kvalitet både sett till design och bekvämlighet.

Jeans för stora män

Våra stora jeans för män är anpassade efter större storlekar, men det innebär inte att vi ställer lägre krav på kvalitet. För oss är det viktigt att våra jeans håller hög kvalitet ur flera aspekter. Vi ser till att våra herrjeans har god kvalitet och stilren, trendig design till ett konkurrenskraftigt pris. Idag ger klädmarknaden små valmöjligheter till män som letar efter jeans i större storlekar, vilket gör det än viktigare för oss på Motley Denim att kunna erbjuda dig det som andra butiker saknar.

Det är många saker som ska klaffa för att du ska hitta dina favoritjeans, och vi gör allt vi kan för att förbättra dina förutsättningar. Det handlar om allt ifrån att hjälpa dig att välja rätt modell till att finnas till hands för dig via kundservice om du har några frågor efter köpet. Andra saker är personliga och inkluderar personligt tycke samt storlekar. Därför ser vi till att våra jeans finns i större storlekar än vad vanliga butiker kan erbjuda. Här kan alla män hitta något som passar, oavsett storlek.

Klädmärken för jeans i stora storlekar

Vi erbjuder stora jeans jeans från de populäraste klädmärkena som tillverkar olika modeller i alla slags tvättar. Här finns brittiska Mish Mash som tillverkat jeans sedan 1990 och gjort sig kända för att erbjuda exceptionellt hög kvalitet. Här finns Kam Jeanswear som har modeller för alla tillfällen. Här hittar du också Ed Baxter och K.O. Jeans, liksom flera andra märken. Tanken är att kunna erbjuda ett varierat och brett utbud av jeans för alla smaker. Genom att låta många olika märken finnas representerade hoppas vi att ännu fler kan hitta vad de söker.

Om du tycker att utbudet av herrjeans stora storlekar är skralt i vanliga klädaffärer kan Motley Denim ge dig en helt annan shoppingupplevelse. Vi har jeansmodeller för alla tillfällen: Kam Jeans ”Stark” är en modell med raka ben som passar utmärkt till en arbetsdag på kontoret eller after work med kollegorna, medan Mish Mash’s ”Scaffold” ger en mer avslappnad look för helgen. Vi har jeans waist storlekar mellan W40 och W62, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa kunder med olika storlekar och önskemål.