Kläder 2XL-8XL Jeans W40-W70 Snabba leveranser* Fria returer**

Träningskläder i stora storlekar

Är du en aktiv man som behöver större träningskläder? Du har du kommit rätt. Vi har träningskläder i stora storlekar, för flera aktiviteter. Vi har skidjackor 3XL-10XL och skidbyxor 3XL-12XL i stora storlekar för vintersporter och gymkläder och cykelkläder i stora storlekar för allroundträning inomhus, samt stora skalkläder och stora shorts för sommarsporterna!

Storlekar
Märken
Färger
Visa antal
Sortera efter
Marc & Mark 2-layer Skidjacka Grå
1649 kr 3299 kr -50%

Stora gymkläder och cykelkläder i stora storlekar

På Motley Denim har vi, trots vår profil att vara en modebutik för män som behöver stora kläder, en avdelning med sportkläder i stora storlekar. Vi har en del gymkläder och träningskläder i stora storlekar samt skalkläder och skidkläder i stora storlekar.

Stora Träningskläder och Gymkläder

För de tillfällen du vill sporta och behöver träningskläder eller gymkläder i stora storlekar kan du hos Motley Denim köpa t-shirts, tanktops, linnen, shorts och sportbyxor. För simturen har vi även badbyxor i stora storlekar.

Skidjackor och skidbyxor i stora storlekar

Om du behöver utrusta dig för en vistelse på fjället kan du handla skidkläder hos oss. Vi har skidbyxor i stora storlekar, från 3XL upp till 12XL och skidjackor i stora storlekar från 3XL upp till 8XL. För låga temperaturer och vinterklimat passar vår skidbyxa utmärkt att använda även som termobyxa och täckbyxa i stora storlekar.

Stora Skalkläder

Vi har ett litet sortiment av skalkläder och skaljackor i stora storlekar.

Stora Jaktkläder och Friluftskläder

För tillfället har vi inget sortiment av friluftskläder i stora storlekar eller jaktkläder i stora storlekar. Vi tar tacksamt emot information om vilka märken som tillverkar dessa produkter.