Arbetskläder i stora storlekar

Varselkläder i stora storlekar och arbetskläder i stora storlekar vär inte alltid lätt att hitta. Vi samarbetar med en fantastisk leverantör som har ett brett och djupt sortiment av varselkläder i stora storlekar. Allt du kan tänkas behöva för ett arbete där du behöver synas hittar du hos oss. Varselkläderna vi säljer är utvecklade med maximal komfort i åtanke samt är certifierade enligt ISO 20471 klass 1, 2 eller 3. Titta i produktbeskrivningen för de arbetskläder i stora storlekar du söker för att säkerställa att plagget uppfyller det du önskar. Sammanfattat så kom till oss när du behöver varselkläder i stora storlekar!

Läs mer
Bästsäljare
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Storlekar W/L
  • Stäng
Arbetskläder
  • Stäng
Färger
  • Stäng
Mest Prisvärt

Arbetskläder stora storlekar

Kläder för effektiva arbetsdagar

När man väljer arbetskläder så finns det flera faktorer som spelar en viktig roll. Arbetskläder måste i första hand vara bekväma och kännas behagliga mot kroppen. De ska passa och varken vara för stora eller för små i storleken, för när man arbetar måste man kunna röra sig ledigt och obehindrat. Arbetskläder stora storlekar är inte alltid det lättaste att komma över, för precis som när det gäller andra kläder, är det allmänna utbudet av arbetskläder framtaget för normalstora män, vad nu det innebär. Är man en storvuxen man behöver man stora arbetskläder - stora arbetsbyxor och varselkläder stora storlekar. Olika jobb kräver olika funktioner på stora arbetskläder, men vanliga funktioner för t ex hantverkare är att kläderna är tillverkade i slitstarka material, har många fickor och att det finns någon form av reflex på dem så att man syns i mörker.

Stora arbetskläder

Här hos oss på Motley Denim finner du de arbetskläder i stora storlekar som du letar efter. Vi har såväl stora arbetsbyxor i olika utformningar som varselkläder stora storlekar och alla våra modeller är framtagna efter samma standard som de bästa arbetskläderna på marknaden i “vanliga” storlekar. Den enda skillnaden mellan våra arbetskläder stora storlekar och arbetskläder i “vanliga” storlekar är att våra arbetskläder börjar på runt storlek 3XL och sträcker sig i vissa fall ända upp till storlek 10XL.

Skidkläder stora storlekar

Skidkläder för stora män

Skidåkning är otroligt kul och den som en gång upplevt känslan av att susa ner för gnistrande, snöklädda backar i perfekt snö kommer alltid leva med en längtan till fötterna i pjäxor på snöiga backar. Storvuxna män har ibland svårt att finna skidkläder stora storlekar som passar dem och när de väl finner något som faktiskt passar så är det inte alls säkert att stilen på just de skidkläderna är den man hade önskat sig. I skidbacken vill man känna sig snygg, precis som överallt annars, och det är lite av en orättvisa att man bara på grund av att man är lite större byggd måste kompromissa när man köper stora skidkläder.

Snygga skidkläder i stora storlekar

På Motley Denim finns ett solitt utbud av skidkläder stora storlekar, både stora skidbyxor skidjackor framtagna för vistelse i snö och kyla. Våra skidbyxor stora storlekar och andra stora skidkläder är tillverkade i högkvalitativa material som tål flera års användning i olika väder, samt många, många tvättar. Det som uppskattas mest med våra skidkläder stora storlekar är att de samtidigt som de tagits fram för att passa stora män är lika moderna och trendiga som de skidkläder man finner ute i handeln i så kallade “vanliga” storlekar. Våra stora skidkläder säljs i storlekar från cirka 2XL ända upp till 10XL i vissa fall, så här hittar även den rejälaste av män trendiga skidbyxor i stora storlekar att njuta av gnistrande snöklädda backar i.

Regnkläder stora storlekar

Regnkläder som passar

Det regnar mycket i Sverige men har man regnkläder som både håller en torr och varm så behöver regn inte hämma en särskilt mycket. Det finns gott om regnkläder ute i handeln, men de regnkläder i stora storlekar man brukar hitta är sällan sådär jättesnygga utan ofta ganska plastiga, oformliga plagg man helst slipper. Det finns dock efterfrågan på snygga regnkläder stora storlekar, så att även lite större män kan röra sig ute i alla väder utan att behöva kompromissa med sin stil. Regnkläder måste passa för att ge den effekt man söker, men samtidigt vill man såklart att de också ska vara snygga och bekväma.

Funktion möter stil

Hos oss på Motley Denim finner du ett stabilt sortiment av regnkläder i stora storlekar. Vi vågar nästan lova att vi har det du söker. Bland annat har vi regnjacka stora storlekar, men även regnbyxor och de har sytts upp med stora män i åtanke. Våra regnkläder stora storlekar börjar på ungefär storlek 2XL och sträcker sig i vissa fall ända upp till storlek 8XL.

Som alla Motley Denim-kläder så håller våra stora regnkläder suverän kvalitet och tål att användas i ur och skur i många år från inköpsdagen. De kan givetvis också tvättas i maskin precis så ofta det behövs. 

Varmt välkommen att botanisera fritt i vårt sortiment av arbetskläder och andra funktionskläder i stora storlekar - vi är ganska säkra på att du kommer att finna det du söker här hos oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter