XXL kläder - herr

XXL kläder har vi gott om här på Motley Denim. Ja, då menar vi XXL kläder herr som i större storlekar, inte kläder i just storleken XXL. Vi säljer fullt klädsortiment för den stora mannen som söker skjortor, T-shirts, tröjor, hoodies, jackor eller vad det nu kan vara i storlekar utöver det vanliga sortimentet. Välkommen till oss!

Läs mer
Sortering
 • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
 • Stäng
Mjukisbyxor & Shorts
 • Stäng
Tröjor & Hoodies
 • Stäng
Skjortor
 • Stäng
T-shirts
 • Stäng
Pikétröjor
 • Stäng
Jackor
 • Stäng
Underkläder & Badkläder
 • Stäng
Märken
 • Stäng
Färger
 • Stäng

XXL Kläder

Hos Motley Denim hittar du ett bra sortiment av XXL Kläder. Vi är e-butiken för män som behöver större storlekar i kläder. Oavsett om du letar efter XXL TröjorXXL T-shirtXXL SkjortorXXL Pikétröjor,XXL JackorXXL Shorts eller XXL Underkläder så kan du leta dig fram med våra filter för att hitta det plagg du söker, eller använd dessa snabblänkar till olika XXL Kläder. Länkarna går direkt till varje klädesplagg i storlek 2XL.

Efterfrågan på välsittande modekläder i stora storlekar ökar och det ser vi här på Motley Denim som ett tecken på att män av alla storlekar och former i allt större utsträckning väljer att skapa ett personligt uttryck med hjälp av kläder och stil. Mode, trender och personlig stil ska inte vara förunnat enbart de personer som faller inom ramen för storlekar som betraktas som “vanliga”, utan något som alla männsikor ska ha tillgång till. Motley Denim levererar trendriktiga XXL kläder för män med självkänsla och ett behov att förmedla ett eget uttryck.

XXL eller 2XL?

XXL Kläder har blivit ett folkligt sätt att prata om kläder i större storlekar. Samtidigt så är både XXL och 2XL en storlek, inte nödvändigtvis samma storlek. Det är alltid måttet på kläderna som avgör om de passar, inte namnet på storleken. Hos Motley Denim benämns de flesta kläder i denna storlek med 2XL och inte XXL.

XXL kläder herr

Trendigt

Trender kommer och går medan stil består, sägs det. Att hänga med i modets skiftningar är ett sätt att vara kreativ och behöver inte alls vara något dåligt. Alla har vi en personlig stil som ofta till viss del baseras på rådande trender och när man känner sig “hemma” i sina kläder så får man mycket extra på köpet i form av utstrålning och charm. Inget är så snyggt som gott självförtroende. För att snygga kläder ska upplevas snygga så måste de förstås sitta bra och bekvämt och det gör bara kläder som faktiskt passar. Storvuxna män brukar därför ha svårt att hitta modekläder eftersom det sällan skapas herrkläder XXL och större. Detta gör vi på Motley Denim revolt mot och låter herrkläder XXL istället ofta vara vår minsta storlek.

Hög kvalitet

Nog för att det är roligt att köpa nya kläder så ofta man får tillfälle så är det viktigt att ha en basgarderob med några välsittande jeans 2XL, några sköna t-shirts, hoodies XXL och - såklart - bekväma underkläder som man känner sig snygg i. När du köper herrkläder XXL till din basgarderob så är det viktigt att du satsar på kvalitet så att dina favoriter håller. Då har du en suverän utgångspunkt att bygga från sedan. Alla stora kläder här på Motley Denim skapas i högkvalitativa, sköna material som håller länge.

XXL kläder för alla årstider

Modekläder i ur och skur

I Motley Denims utbud av XXL kläder finns plagg för alla tillfällen. Vi har de perfekta plaggen för en stark basgarderob, men också mer säsongsinspirerade XXL kläder herr. Vi har ett uppskattat utbud av jackor, badkläder, samt arbets- regn- och skidkläder såväl som mer högtidliga stora kläder 2XL och uppåt. Varje man ska kunna klä sig snyggt i alla lägen, oavsett vilken storlek han drar - det är något vi här på Motley Denim verkligen brinner för.

Brett urval av stora kläder 

Eftersom man kan kalla Motley Denim för en specialaffär där fokus ligger på att förse stora män med trendriktiga kläder av hög kvalitet - som passar - i stora storlekar från XXL och uppåt, så är det kanske lätt att tro att vårt utbud är smalt; att det bara finns en eller två olika modeller i varje klädkategori, men det är inte sant. Vi har ett brett utbud av stora kläder XXL, precis som andra modebutiker, med den enda skillnaden att våra kläder är skapta för män av lite större modell.

Varmt välkommen till Motley Denim, modebutiken för stora män.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter