•  KLÄDER 2XL-8XL
  •  JEANS W40-W70
  •  SNABBA LEVERANSER*
  •  FRIA RETURER**

XXL kläder - herr

XXL kläder har vi gott om här på Motley Denim. Ja, då menar vi XXL kläder herr som i större storlekar, inte kläder i just storleken XXL. Vi säljer fullt klädsortiment för den stora mannen som söker skjortor, T-shirts, tröjor, hoodies, jackor eller vad det nu kan vara i storlekar utöver det vanliga sortimentet. Välkommen till oss!

Läs mer
Senaste Nytt
Bästsäljare
Mest visade
Mest Prisvärt

XXL Kläder

Hos Motley Denim hittar du ett bra sortiment av XXL Kläder. Vi är e-butiken för män som behöver större storlekar i kläder. Oavsett om du letar efter XXL TröjorXXL T-shirtXXL SkjortorXXL Pikétröjor,XXL JackorXXL Shorts eller XXL Underkläder så kan du leta dig fram med våra filter för att hitta det plagg du söker, eller använd dessa snabblänkar till olika XXL Kläder. Länkarna går direkt till varje klädesplagg i storlek 2XL.

XXL eller 2XL?

XXL Kläder har blivit ett folkligt sätt att prata om kläder i större storlekar. Samtidigt så är både XXL och 2XL en storlek, inte nödvändigtvis samma storlek. Det är alltid måttet på kläderna som avgör om de passar, inte namnet på storleken. Hos Motley Denim benämns de flesta kläder i denna storlek med 2XL och inte XXL.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaSuomiNorskEesti