Ångerrätt - med FRIA RETURER**

Motley Denim erbjuder 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen. Det betyder att du inom 14 dagar efter du har mottagit din beställning har rätt att ångra hela eller delar av ditt köp genom att inom denna 14-dagarsperiod överlämna din retur till ett transportombud. Kontakta vår kundtjänst innan du gör en beställning om du önskar förlängd ångerrätt av någon speciell anledning.

Vi accepterar endast full återbetalning av returnerade produkter som är oanvända och i sådant skick att vi kan sälja de som nya till nästa kund och som returneras komplett med lappar och märkningar. Om den returnerade varan är i sådant skick att vi inte kan sälja den som ny, eller att varan inte är komplett returnerad, har Motley Denim rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Kunden är ansvarig för produkterna under returtransporten till oss.

Strumpor som returneras måste returneras i obruten förpackning.

Vid delreturer av paketprodukter köpta i rabatterad prisstege kommer du bli debiterad fullpris för de produkter du behåller. Ex. en produkt kostar 299kr/st vid köp av 1st och 249kr/st vid köp av 3st och du returnerar 2st så debiteras du fullt pris 299kr för den produkt du behöll.

Returnerar du hela din beställning återbetalar vi det fulla ordervärdet inklusive frakt och avgifter så fort vi fått kläder och alla uppgifter vi behöver för att kunna genomföra en återbetalning. Transport- och behandlingstiden för returer är 5-10 arbetsdagar från det returen lämnas in till ett ombud. 


BYTE

Superenkelt!

 1. Gå till vår webbutik www.motleydenim.se och gör en ny beställing på de kläder du önskar byta till.
 2. Du kan beställa precis vilka kläder du vill eftersom du gör en ny beställning och kommer att bli återbetalad för det du returnerar.
 3. Gå till kassan och betala för dina nya kläder. Vi skickar dina nya kläder samma dag eller senast nästkommande vardag!
 4. Returnera de kläder som inte passade enligt RETUR härunder.

RETUR

Superenkelt!

 1. Gå till www.motleydenim.se/retur/ för att registrera vad du vill returnera.
 2. Packa din retur och glöm inte att bifoga returföljesedeln så vi vet vem returen kommer från.
 3. För leveranser gjorda med Bring använd den bifogade returfraktsedeln.
 4. För leveranser gjorda med BudBee och PostNord skrivs returetikett ut här: https://www.return-my-parcel.com/DPD-EE/motley 
 5. Lämna in returen hos ombud för den transportör som står på returetiketten.
 6. När din retur ankommer till oss får du ett e-mail som bekräftar att vi mottagit och behandlat din retur.
 7. Vi meddelar betalleverantören automatiskt samtidigt som vi bekräftar din retur som mottagen att återbetalning ska göras.
 8. Det tar upp till 3 bankdagar för betalleverantören att återbetala pengarna för de olika betalsätten enligt nedan.
 • Swish: pengar återförs till det Swishkonto du betalat med.
 • Kortbetalning: pengar återförs till det kort du betalat med.
 • Klarna Faktura: returnerade varor krediteras på fakturan.

Vänligen notera att detta i praktiken betyder att vi inte hanterar byten. Du kan alltså inte sända tillbaka en produkt och få den utbytt till något annat. Alla produkter som kommer i retur till oss återbetalas enligt dessa returvillkor. Önskar du de returnerade produkterna utbytta till en annan storlek eller annan produkt gör du helt enkelt en ny beställning. Dessa två beställningar är inte relaterade till varandra och vid var tid gällande priser och kampanjer, köp- och leveransvillkor samt retur- och bytesvillkor tillämpas för de olika beställningarna.


**REA-produkter, produkter med nedsatt/rabatterat pris, omfattas inte av villkoret FRIA RETURER. Retur av denna produkttyp debiteras 80 kr i returfrakt och debiteras också i de fall returen består av rea- och fullprisprodukter.

 

Returfrakt + serviceavgift 299 kr debiteras om en beställning kommer i retur till Motley Denim som vägrad, ej uthämtad eller ej mottagen.

Motley Denim förbehåller sig rätten att individuellt bedöma hur returer som inte uppfyller villkoret om 14 dagars ångerrätt ska hanteras.

Om du har tappat bort den retursedel eller returfraktsedel som bifogades med din beställning kan vi hjälpa dig att via e-post skicka digitala kopior för utskrift (gäller endast de fraktmetoder där returfraktsedel bifogas med beställningen). Vi erbjuder inte servicen att skicka fysiska kopior per post och vi skickar inte digitala kopior för beställningar som inte längre omfattas av 14-dagars ångerrätt.

Vi hanterar endast en (1) retur per beställning, det är inte möjligt att returnera varor i två olika retursändningar för en och samma beställning. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter