Stora jackor - 2XL-12XL

En stor jacka, vare sig det är vinterjackor stora storlekar, stora jeansjackor, parkas eller väst så kan den sitta snyggt och bekvämt. Våra jackor i stora storlekar 2XL-8XL är inte skapta efter ett tråkigt standardmått, utan har samma mångsidighet som modejackor i mindre storlekar.

Läs mer
Bästsäljare
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Mjukisbyxor & Shorts
  • Stäng
Pikétröjor
  • Stäng
Jackor
  • Stäng
Underkläder & Badkläder
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng
Mest Prisvärt

Jackor i stora storlekar

Letar du efter stora jackor? Då har du hamnat rätt. Hos oss på Motley Denim hittar du ett riktigt fint utbud av jackor stora storlekar i form av stora jeansjackor, stora vinterjackor, sommarjackor stora storlekar, parkas, västar och höstjacka stora storlekar. Oavsett vilken typ av jacka du är ute efter är chansen stor att du hittar den här hos oss. Många anser idag att det är väldigt viktigt att ha rätt typ av jacka till olika tillfällen. Är du en av dem så har vi vad du behöver. Vårt mål är att kunna erbjuda alla våra kunder precis det de letar efter och vi hoppas att du tack vare vårt stora sortiment ska kunna hitta just din jacka! Oavsett om du söker en jacka till skidsemestern eller för vardagligt bruk har vi på Motley Denim flera fina alternativ.

Hos oss hittar du jackor stora storlekar för alla säsonger. Vare sig du letar efter en vårjacka stora storlekar, tunn snygg sommarjacka, höstjacka stora storlekar eller en varm fodrad vinterjacka så hittar du den hos oss. Utbudet kan variera lite beroende på årstid, men vi har även jackor som alltid finns tillgängliga i vårt sortiment. Dessa är jackor som visat sig vara populära bland våra kunder och beställs året om. Till dessa hör bland annat en riktigt snygg svart jeansjacka från märket Duke. Hos oss hittar du den i flera stora storlekar. Den svarta färgen gör att den är enkel att matcha och den enkla stilrena modellen gör den tidlös.

Hitta en stor jacka som passar just dig

Hos oss är det enkelt att hitta stora jackor. I vårt sortiment hittar du nämligen flera populära varumärken som är kända för att tillverka både snygga och kvalitativa kläder. Vårt utbud av stora jackor herr är därför riktigt brett och fint. Här hittar du allt från stora jeansjackor och sportiga skidjackor till varma trendiga vinterjackor stora storlekar i flera olika modeller.

Jackor i stora storlekar

För ett välvårdat yttre är det för varje man viktigt att ha minst en jacka i rätt storlek i sin garderob, gärna fler så att looken kan varieras beroende på tillfälle. I din garderob bör du ha åtminstone en stilren rock eller jacka för finare tillfällen samt en bekvämare skaljacka för utomhusaktiviteter. Jackan skall inte bara fylla en funktion, den bör också sitta bra och vara snygg. Som större man kan det vara svårt att hitta en jacka som uppfyller alla kriterierna. Men inte här hos oss på Motley Denim. Hos oss hittar du hela paketet – snygga, trendiga och sköna jackor som värmer och sitter perfekt.

Hitta en stor jacka som passar just dig

Jakten på en stor herrjacka som dessutom är snygg och trendig kan vara svår. Går du in i en vanlig fysisk butik kan det ibland kännas näst intill omöjligt att hitta något. Antingen är jackan för trång eller så är den inte alls snygg. Hos oss på Motley Denim slipper du sådana problem. Vi vet hur en snygg jacka ska se ut och de varumärken vi representerar är experter på att tillverka snygga stora herrjackor som sitter precis som de ska. Vad sägs om en snygg parkas från D555 eller sportig skidjacka från Marc & Mark? Kolla in vårt sortiment och hitta just din favorit!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter