Mjukisbyxor & Mjukisshorts 2XL-12XL

Det är inte alltid lätt att hitta kläder i stora storlekar. Hos Motley Denim är det dock annorlunda och vi säljer endast kläder i storlekar 2XL-8XL. I just den här kategorin Mjukisbyxor och Mjukisshorts har vi samlat just precis det, Mjukisbyxor i stora storlekar. Och så mjukisshorts så såklart.

Läs mer
Bästsäljare
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Mjukisbyxor & Shorts
  • Stäng
T-shirts
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng
Mest Prisvärt

Jordens kanske skönaste plagg är mjukisbyxan och många är vi som har för vana att så fort vi kommer hem från en lång arbetsdag byta ut de säkert mycket elegantare och välsittande byxorna vi bär mot våra trogna mjukisbyxor. Mjukisbyxor ska vara mjuka i sin passform men är man storvuxen kan det vara väldigt svårt att hitta mjukisbyxor som är stora nog, särskilt i de modeller som är moderna nu. Snygga mjukisbyxor i stora storlekar är lika svåra att komma över som de flesta andra plagg. Så var det i alla fall, innan Motley Denim öppnade sin butik med kläder i stora storlekar.

Stora mjukisbyxor

Ledigt och bekvämt

Mjukisbyxornas viktigaste egenskap är att de är mjuka och sköna, det hörs på namnet. Är man själv stor till växten så behöver man mjukisbyxor i stora storlekar, men det betyder inte att man vill nöja sig med de oformliga mjukisbyxor i stora storlekar som finns tillgängliga ute i handeln. Alla har rätt att bära sköna mjukisbyxor i rätt storlek som samtidigt faktiskt smickrar en. Vi erbjuder lediga, bekväma mjukisbyxor i stora storlekar, de är givetvis av samma höga kvalitet som resten av vårt sortiment och finns i flera utföranden, både korta och långa. Vissa av våra mjukisbyxor tillhör vårt standardsortiment medan andra är säsongsvara, precis som det fungerar i de “vanliga” modebutikerna.

Snyggt och välsittande

Vill man som man av större storlek bära mjukisbyxor som passar, sitter bra och dessutom är snygga så finns det inte mer att göra än att botanisera bland våra stora mjukisbyxor. Vi följer de trender som råder och lägger stor vikt vid att leverera även mjukisbyxor som sitter smickrande på kroppen. Motley Denim är nischat mot att leverera trendriktiga kläder med god passform till män av storlek större. Det är här du hittar de stora mjukisbyxor du söker efter - det vågar vi nästan lova!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter