Stora pikétröjor - 2XL-8XL

En stor pikétröja eller stor pikéskjorta hos oss har samma passform och variation som pikétröjor i mindre storlekar. Det är en lite mer formell t-shirt med krage, den har oftast mellan 3-4 knappar. Våra pikétröjor i stora storlekar 2XL-8XL är ett måste i varje större mans garderob.

Läs mer
Bästsäljare
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Pikétröjor
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng
Mest Prisvärt

Stora pikéer för stora män

I denna kategori hittar du alla våra stora pikétröjor. Här har vi samlat ihop ett stort och fint utbud av riktigt snygga tröjor för dig som letar efter stora pikéer. I vårt sortiment finner du både kort- och långärmade pikéer i flera stora storlekar. Oavsett om du letar efter en stor pikétröja som passar till vardags eller en lite stiligare stor piké som går att bära till festen så hittar du den här hos oss. Vi har både enkla enfärgade pikéer från märken som Rockford och Kam Jeans samt riktigt trendiga stora pikéskjortor från populära märken som Mish Mash och D555.

Pikétröjor i stora storlekar kan vara svåra att hitta i vanliga fysiska storlekar. Hos oss på Motley Denim är det däremot inga problem. Vi riktar våra kläder till dig som behöver kläder i större storlekar än de man normalt sett hittar i vanliga butiker och vi är väldigt måna om att kläderna du hittar hos oss både är snygga och följer de modetrender som just nu dominerar. Att känna sig snygg och moderiktig är något alla män ska kunna göra, oavsett storlek. Om du tar en titt i vårt sortiment så märker du snabbt att våra kläder kommer från flera kända varumärken som tillverkar trendiga kläder för större män.

Hitta stor pikéskjorta

En större pikétröja är något som borde finnas i alla större mäns garderober då det är det perfekta plagget för alla tillfällen. Pikétröjan passar perfekt till vardags, på arbetsplatsen, på festen samt vid olika sport- och träningssammanhang. Den är bekväm och ger ett avslappnat intryck samtidigt som den är väldigt stilig och kan ge ett professionellt och fräscht intryck. Allt beror på hur du matchar den. Välj ett par träningsbyxor eller vardagsjeans för en avslappnad look eller ett par chinos eller finbyxor för ett mer elegant intryck.

Hitta en stor pikéskjorta

Hos oss finns ett stort utbud av stora pikéskjortor, vilket vi hoppas ska göra det lättare för dig att hitta just det du söker. Pikéskjortan är ett riktigt snyggt och trendigt plagg som passar de allra flesta. Tack vare våra olika modeller kan alla våra kunder hitta något som passar just dem hos oss. Våra pikétröjor i stora storlekar kan bäras både till vardags samt vid tillfällen då du vill känna dig lite mer uppklädd. De varierar både i stil, modell och färg. Vi på Motley Denim hoppas att du ska hitta just din favorit piké hos oss!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter