Stora Jeans och Stora Byxor

Om du söker efter jeans stora storlekar i vanliga butiker så kan du få leta en bra stund innan du hittar vad du söker. Många traditionella klädaffärer saknar ett tydligt fokus på kläder och just stora jeans till större män, och det leder till att du som kund inte får de valmöjligheter som du förtjänar. Därför har vi på Motley Denim valt att fokusera på just detta och säljer stora byxor och jeans i storlekar W40-W70.

Läs mer
Bästsäljare
Sortering
  • Stäng
Storlekar W/L
  • Stäng
Jeans & Byxor
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng
Mest Prisvärt

Herrjeans i stora storlekar W40-W70

Om du söker efter jeans stora storlekar i vanliga butiker, så kan du få leta en bra stund innan du hittar vad du söker. Många traditionella klädaffärer saknar ett tydligt fokus på kläder för större män och det leder till att du som kund inte får de valmöjligheter som du förtjänar. Därför har vi på Motley Denim valt att erbjuda våra kunder ett brett utbud av herrjeans i stora storlekar. Vi vill inte att du ska behöva kompromissa när du shoppar stora jeans. Vi har stora jeans i många modeller och storlekar för större män som vill ha ett bredare urval av jeans att välja på.

Jeansen är ett av vårt mest älskade plagg. Det har många användningsområden som gör att det passar utmärkt till såväl vardag som fest. Det är ett slitstarkt material som tål oöm hantering, samtidigt som det fungerar lika bra till en skjorta eller kavaj. Tyvärr har större män länge haft ett betydligt mer begränsat utbud för jeansshopping än andra. Vårt mål är att ändra på det. Därför erbjuder Motley Denim stora jeans i många olika modeller som ger dig gott om alternativ.

Denim har funnits på marknaden sedan 1800-talet, men det är först det senaste halvseklet som de fått en verkligt bred genomslagskraft. Idag används jeans i alla möjliga sammanhang, men i plaggets barndom var det en praktisk arbetsbyxa som användes främst på grund av dess slitstyrka. På 1950-talet fick jeansen ett explosionsartat modeuppsving - och sedan dess har kärleksrelationen mellan människan och jeansen varit intensiv. Vi vill ge dig möjligheten att ta del av den. Det är anledningen till att vi på Motley Denim erbjuder herrjeans i alla storlekar som håller hög kvalitet både sett till design och bekvämlighet.

Jeans för stora män

Våra stora jeans för män är anpassade efter större storlekar, men det innebär inte att vi ställer lägre krav på kvalitet. För oss är det viktigt att våra jeans håller hög kvalitet ur flera aspekter. Vi ser till att våra herrjeans har god kvalitet och stilren, trendig design till ett konkurrenskraftigt pris. Idag ger klädmarknaden små valmöjligheter till män som letar efter jeans i större storlekar, vilket gör det än viktigare för oss på Motley Denim att kunna erbjuda dig det som andra butiker saknar.

Det är många saker som ska klaffa för att du ska hitta dina favoritjeans, och vi gör allt vi kan för att förbättra dina förutsättningar. Det handlar om allt ifrån att hjälpa dig att välja rätt modell till att finnas till hands för dig via kundservice om du har några frågor efter köpet. Andra saker är personliga och inkluderar personligt tycke samt storlekar. Därför ser vi till att våra jeans finns i större storlekar än vad vanliga butiker kan erbjuda. Här kan alla män hitta något som passar, oavsett storlek.

Klädmärken för jeans i stora storlekar

Vi erbjuder stora jeans jeans från de populäraste klädmärkena som tillverkar olika modeller i alla slags tvättar. Här finns brittiska Mish Mash som tillverkat jeans sedan 1990 och gjort sig kända för att erbjuda exceptionellt hög kvalitet. Här finns Kam Jeanswear som har modeller för alla tillfällen. Tanken är att kunna erbjuda ett varierat och brett utbud av jeans för alla smaker. Genom att låta många olika märken finnas representerade hoppas vi att ännu fler kan hitta vad de söker.

Om du tycker att utbudet av herrjeans stora storlekar är skralt i vanliga klädaffärer kan Motley Denim ge dig en helt annan shoppingupplevelse. Vi har jeansmodeller för alla tillfällen! Vi har jeans waist storlekar mellan W40 och W70, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa kunder med olika storlekar och önskemål.

Herrbyxor i stora storlekar - trendiga och snygga

Vi på Motley Denim anser att shopping ska vara en lustfylld upplevelse - för alla. Därför har vi inriktat vår nätbutik speciellt på herrkläder i större storlekar, däribland herrbyxor stora storlekar. Vi erbjuder byxor stora storlekar i god kvalitet. Med ett brett utbud av stora byxor gör vi din shopping rolig igen!

Nätet har gett oss unika möjligheter att tillgodose våra kunders behov. Vi på Motley Denim har resurserna för att kunna erbjuda dig ett större sortiment av stora byxor i trendiga modeller från vårt lager än en fysisk butik, och vi fyller regelbundet på med nya sorter, allt efter trender och säsong.

Stora byxor i flera modeller

Hos Motley Denim är det möjligt att shoppa en helt ny garderob från topp till tå – på en och samma sajt. Var och en av kategorierna i webbshopen är fylld med olika plagg i stora storlekar, från bälten och strumpor till jackor och jeans. Genom att klicka på kategorin för stora jeans får du snabbt en överblick av vårt utbud. Här hittar du allt från stora chinos till stora cargobyxor. Du kan välja att förfina sökningen ytterligare genom att kategorisera kläderna efter färg, storlek och märke. Du kan också välja att sortera efter nyheter i sortimentet, pris och andra faktorer som du tycker är viktiga.

När du har valt ut dina byxor är det bara att klicka hem dem och vänta på paketet. Våra leveranser utgår i regel redan dagen efter beställning - och för att du ska bli alldeles nöjd med affären erbjuder vi självklart rätten att skicka varorna i retur om du vill byta eller lämna tillbaka plaggen. Det gör att du i lugn och ro kan prova byxorna du beställt hemma framför din egen spegel innan du bestämmer dig.

Variation och bredd

När du handlar hos Motley Denim märker du att storleken bara är ett skräddarmått, inte en indikator på utseende. Ändå är detta en problematik som drabbar män på jakt efter herrbyxor i stora storlekar; i den fysiska handeln är byxor i större storlekar i regel trista och strömlinjeformade.

Vår målsättning är att kunna erbjuda ett sortiment av stora byxor såsom cargobyxor i stora storlekar, chinos i stora storlekar och självklart jeans stora storlekar som håller hög kvalitet och har bra passform utan att för den sakens skull tumma på vare sig trendriktighet eller stil. I den fysiska handeln kan det vara svårt, för att inte säga omöjligt, att hitta stora byxor som lever upp till dessa kriterier. För oss på Motley Denim är byxor för stora män en kategori som rymmer lika stor mångfald som kläder i mindre storlekar. Därför har vi ett brett sortiment med modeller i olika färger och material som var och en har sin egen specifika prägel.

Våra modeller

Våra stora cargobyxor från Kam Jeans är ett exempel på det. De finns i både khaki och svart, och de är ypperligt lämpade för dig som har en aktiv livsstil och behöver ett par slitstarka och bekväma byxor under dagarna. De är tillverkade i bomull som andas och inte skaver mot huden när du rör dig. Ändå är materialet tillräckligt starkt för att tåla hård påfrestning. Tack vare en design med fokus på komfort har du generöst med utrymme runt både ben och bakdel vilket underlättar vid aktivitet och tillåter dig att vara rörlig utan att hindras av ett par åtsittande byxor. Byxorna är även utrustade med åtta stycken praktiska fickor.

För mer formella eller festliga tillfällen kanske du hellre väljer ett par chinos. En av våra populära modeller av byxor i stora storlekar är just våra chinos i stora storlekar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter