Stora skjortor - 2XL-8XL

Skjortor i stora storlekar är ett plagg med mycket variation, man kan se proper och avslappnad ut. Vi tycker inte att man ska behöva gå omkring i en tråkig basmodell bara för att man behöver herrskjortor stora storlekar. Vi på Motley Denim har stora skjortor med både kort och lång ärm i storlekar 2XL-8XL som alltid är snygga och moderiktiga.

Läs mer
Bästsäljare
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Skjortor
  • Stäng
T-shirts
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng
Mest Prisvärt

Skjortor i stora storlekar

Skjortor är ett utmärkt plagg för dig som tycker om att klä dig både bekvämt och propert. En klädsel som inkluderar en skjorta går att variera i all oändlighet, och vi på Motley Denim har sett till att du har massor av stora skjortor i olika modeller att välja på. I den fysiska handeln är det ofta svårt att hitta snygga kläder i stora storlekar, och stora skjortor är inget undantag.

Stora herrskjortor

Vi på Motley Denim anser att storleken aldrig ska behöva vara ett hinder för att klä sig snyggt. I vår webshop fokuserar vi på kläder för stora män, här hittar du större skjortor för både vardag och fest.Vår målsättning är att du alltid ska hitta en stor skjorta i just din storlek, och därför sträcker sig våra storlekar från 1XL till 8XL.

Eftersom en skjorta kan användas och varieras under årets alla dagar tar vi regelbundet fram säsongsbetonade modeller av stora skjortor herr som följer både modets och årstidernas växlingar. Det kan innebära att vårt lager av kortärmade skjortor ökar under vårkanten medan vi köper in fler långärmade skjortor när det börjar gå mot höst igen. På så sätt ligger vi alltid i rätt fas för efterfrågan och du som kund behöver aldrig vänta länge på att få dina varor hemskickade.

En skjorta är ett måste i varje mans garderob, och våra stora herrskjortor uppfyller höga kvalitetskrav vad beträffar både hållbarhet och komfort. Vi har stora skjortor i flera olika material beroende på dina preferenser. Välj mellan flanell, bomull, polyester eller en kombination av alla tre. Vi vet att skjortans material är viktig för passform och bekvämlighet. Därför anger vi alltid vad skjortan är tillverkad av i faktaspecifikationen.

Skjortan kan kombineras i all oändlighet

Skjortan designades ursprungligen för att bäras under en kavaj eller tröja. Faktum är att det sättet den nu används på är relativt nytt då den länge betraktades just som ett underplagg. Numera är skjortan ett självklart inslag på såväl kontoret som finmiddagen och festen, men det har tagit några år för skjortan att nå hit.

En av skjortans alla fördelar är den går att kombinera med många andra plagg. Du kan ha den till ett par jeans, chinos eller kavajbyxorna. Du kan ha den under en pull-over eller en kavaj. Skjortans många användningsområden har gjort den till en klassiker inom manligt mode.

Hitta en stor skjorta som passar just dig

Våra skjortor stora storlekar är enfärgade och mönstrade; randiga och rutiga; långärmade och kortärmade - vi har helt enkelt något för alla smaker. Vi har också flera märken representerade, där Mish Mash, D555 och Split Star tillhör de mest kända.

Vårt söksystem låter dig själv sortera skjortorna efter kategorierna som är intressanta för dig. Det innebär att du direkt kan se efter vilken stor skjorta som finns i just din storlek, du kan också sortera dem efter en speciell färg eller ditt favoritmärke. Våra skjortor finns i storlekar mellan 1XL och 8XL – hos oss hittar du med största sannolikhet något som passar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter