Underkläder & Badkläder XXL

Sköna underkläder som sitter bekvämt och snyggt kan vara svåra att finna för vem som helst, för alla kroppar är olika och klär i olika modeller och stilar. Ännu svårare är det om man har en kropp av modell större, för de “vanliga” storlekarna går sällan över 2xl. Som storvuxen man tar man i regel det man hittar ute i affärerna - man “gillar läget”, men roligt är det inte. Det har vi på Motley Denim ändrat på. Hos oss finner du kalsonger 2xl och boxers 2xl och större, i sköna material, med god passform och av modeller och mönster som följer mode och trender.

Läs mer
Senaste Nytt
Bästsäljare
Mest Prisvärt

Kalsonger & boxershorts XXL

Underkläder som passar stora män

Du man som drar storlekar xxl och större har säkert alltid fasat inför att behöva köpa nya kalsonger, för var hittar man snygga, välsittande boxershorts xxl? På hyllorna i modebutikerna lyser de med sin frånvaro och går man till specialaffärer som gör kalsonger i större storlekar så kan man inte räkna med att hitta något som känns snyggt, fräscht och trendigt. Det är väldigt orättvist. Men så finns Motley Denim som revolutionerar marknaden och livet för alla stora män där ute - vi är många! - med trendkänsliga xxl boxers och xxl kalsonger skapta för att sitta snyggt och bekvämt på kroppar av lite större storlek.

Kompromissa aldrig

Det finns ingen anledning till varför underkläder xxl skulle behöva vara fula medan mindre storlekar är snygga, du som drar större storlekar ska inte behöva kompromissa. När vi tar fram våra xxl underkläder så tänker vi lika mycket på att materialet ska vara skönt mot huden och kvalitativt så att de håller länge, som på att de ska se snygga ut för ögat. Snygga, bekväma underkläder gör under för självförtroendet - alla förtjänar dem!

Välkommen att botanisera fritt i vårt utbud av boxershorts 2xl - tiden då det var en pina att handla underkläder är förbi.

Badbyxor XXL

Snygg på stranden

På stranden vill man vara sitt snyggaste jag, där visar man upp sin kropp i all sin ståtlighet, oavsett om man är bekväm med det eller ej. Alla borde vi vara stolta över hur vi ser och det blir mycket enklare i kläder - vanliga såväl som underkläder och badkläder - om det man bär är snyggt och något man känner sig bekväm i. Att känna sig snygg på stranden är en dröm för många och tack vare våra xxl badbyxor - och större! - blir drömmen sann för fler. Alla män, oavsett storlek, förtjänar badshorts som sitter som de ska och som dessutom speglar ens karaktär. Motley Denim är proffs på badshorts xxl och vi kompromissar inte med vare sig form, funktion eller stil.

Alla borde kunna besöka butiker där man kan botanisera bland urvalet av badbyxor - inte bara nöja sig med det enda paret xxl badshorts som står till buds (i bästa fall). I vår butik sträcker sig storlekarna från badbyxor xxl och uppåt och det finns stor variation för att det ska finnas alternativ för alla smaker. 

Välkommen till oss på Motley Denim när du vill köpa underkläder xxl och badbyxor xxl utan att kompromissa med vare sig kvalitet, komfort eller stil.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter