Regnkläder XXL, Skidkläder XXL, Arbetskläder XXL

De flesta kläder vi köper väljer vi med stor hänsyn till hur de ser ut, sitter och får oss att känna. Vanliga kläders funktion är sällan första prioritet, förutom förstås när det gäller kläder som behöver ha vissa funktioner, såsom till exempel regnkläder, skidkläder och arbetskläder. Det kan vara svårt att hitta denna typ av kläder i stora storlekar från XXL och uppåt, särskilt om man vill åt både funktion och stil. I skidbacken till exempel, då vill man ju faktiskt vara snygg såväl som varm och bekväm.

 

Läs mer
Senaste Nytt
Bästsäljare
Mest Prisvärt

Regnkläder XXL

Torr och varm i ur och skur

Det regnar mycket här hos oss, det har vi lärt oss att leva med. Ett viktigt knep för att inte låta regn och fukt hämma oss när vi vill röra oss ute är att investera i riktigt bra regnkläder, så att vädret aldrig kan hindra oss från att göra sådant vi har lust med. En regnjacka XXL:s främsta uppgift är att skydda mot väta och hålla oss torra och varma trots att det vräker ner i odräglig snålblåst. Regnkläder XXL och större är inte så lätta att hitta, särskilt inte om man inte vet var man ska leta. Stora storlekar på regnkläder XXL och uppåt lyser med sin frånvaro i de “vanliga” butikerna och stora män får oftast nöja sig med något ”praktiskt” men oformligt. Så ser förstås inte verkligheten ut här hos oss på Motley Denim, vi har ju specialiserat oss på snygga kläder för män som drar stora storlekar, från XXL och uppåt och våra regnkläder är inget undantag.

När kvalitet möter god smak

Ingen man, oavsett storlek, ska behöva göra avkall på personlig stil när han köper sina regnkläder. Därför har vi i vårt utbud av XXL regnkläder sett till att fylla hyllorna med snygga regnjackor XXL, i olika stilar för att möta olika önskemål. Det våra regnjackor XXL har gemensamt är att de alla är tillverkade i generösa storlekar för att passa storvuxna män, med storlekar från XXL och uppåt. Din XXL regnjacka finns hos oss och väntar på dig, så att du kan hålla dig torr, varm och snygg i alla väder!

Skidkläder XXL

Snyggast i backen

Skidsemester är bland det bästa som finns - det är så mycket som lockar! Man får vara ute i vacker natur, andas frisk luft och susa ner för gnistrande snöklädda backar hela dagarna, och sedan får man umgås med goda vänner, äta och dricka gott och förhoppningsvis hänga framför en skön brasa efteråt. För att njuta fullt ut av sin skidsemester så vill man såklart samtidigt känna sig snygg där man susar nedför backarna men är man stor till växten så är det inte så lätt att hitta snygga skidkläder XXL och större. De flesta skidkläder tillverkas i mindre storlekar och det gör det trist för rejäla skidåkare när de ska köpa en ny XXL skidjacka eller en ny XXL skidbyxa. Ofta får man nöja sig med det enda exemplar av XXL skidkläder som finns i butiken. Så ska det förstås inte behöva vara!

Du behöver inte kompromissa

Stora män ska inte behöva kompromissa när de ska handla nya skidkläder XXL, här på Motley Denim kan du välja och vraka bland snygga skidjackor XXL och skidbyxor XXL, alla framtagna för att passa stora män som bryr sig om både stil och funktion. Vårt utbud av stora skidkläder är inte heller begränsat till en modell utan erbjuder variation för att passa olika smaker. Givetvis håller alla våra XXL skidkläder samma höga kvalitet som alla andra stora kläder vi säljer. Motley Denim är butiken som du skidåkare som drar lite större storlekar letat så länge efter!

Arbetskläder XXL

När funktion är viktigt

Arbetskläders viktigaste egenskap är att de sitter bekvämt på kroppen så att man kan arbeta ledigt och obehindrat, samt att de har de funktioner som ens arbete kräver. Vissa arbetare behöver förstärkta arbetsbyxor, andra behöver många fickor och hakar och ytterligare andra behöver arbetskläder som lyser i mörker etc. Stora män behöver arbetskläder i stora storlekar, men det är inte alltid så lätt att hitta arbetskläder XXL och uppåt, särskilt inte om man har vissa krav på funktion och kvalitet. Hög kvalitet är väldigt viktigt, så att de håller för arbete i olika miljöer och väder - och många tvättar.

Arbetskläder som passar stora män

I vårt sortiment av arbetskläder XXL här på Motley Denim finns XXL arbetskläder i flera olika utföranden och för flera olika behov. Våra storlekar går från arbetskläder XXL ända upp till 10XL, vilket är väldigt svårt att hitta annorstädes. Modellerna på våra XXL arbetskläder känns moderna och fräscha för att passa en hantverkare som värdesätter både stil och funktion.

Här på Motley Denim finns både arbetsbyxor XXL och arbetsjackor XXL. Våra XXL arbetsbyxor har många praktiska fickor och är tillverkade i slittåliga, hållbara material som känns sköna att bära mot kroppen. I sortimentet av arbetsbyxor XXL finns både hängselbyxor och vanliga arbetsbyxor.

Varmt välkommen att botanisera fritt bland våra smarta funktionskläder i storlek XXL och uppåt. Här finner du snygga kläder i stora storlekar - för alla tillfällen!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter