XXL Jackor

Jackan är ett av våra viktigaste plagg för det är den som håller oss varma när vindarna blåser snåla. En jacka måste förstås vara såväl bekväm som funktionell och snygg och just den där sistnämnda aspekten är ju alltid en smakfråga. Jackor produceras efter rådande trender, precis som alla andra klädesplagg, men för den som behöver lite större storlekar brukar det vara svårt att hitta xxl jackor och större som sitter bra och samtidigt matchar ens stil. Det har vi på Motley Denim rått bot på.

 

Läs mer
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Jackor
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng

XXL-jacka för alla fyra årstider

Det finns ett brett utbud av XXL-jackor hos Motley Denim. Valet mellan olika typer av jackor är en fråga om form och funktion. Här kan du hitta en 2XL-jacka för alla temperaturer, väder och tillfällen. Kolla in kategorin jackor där du kan se höst-, vår- och vinterjackor, jeansjackor, softshelljackor, Harringtonjackor och regnkläder.

Höstjacka

Möt hösten i en trendig höstjacka

Hösten är en favoritårstid för många för det är en möjlighet till nystart på så många olika områden - skola, arbete, vanor - och stil. Är du man av modell större så vill du, precis som alla andra, förmodligen inviga hösten med en snygg jacka som både sitter bra, skyddar mot vädrets nycker och representerar dig och din stil på korrekt vis. Höstjacka xxl och större är inte överrepresenterade på hyllorna ute i de “vanliga” butikerna och det är minst sagt svårt att hitta något som man tycker är både snyggt och smickrande. På Motley Denim finns ett utbud av höstjackor i större storlekar, vi har höstjackor i storlekarna 2xl-6xl, ibland även ännu större. När du vill ha en modern höstjacka 2xl eller större, med god passform, så är chansen stor att du finner det du letar efter här hos oss på Motley Denim.

Vårjacka

Vårjackor för alla smaker och väder - och storlekar

Våren är en nyckfull årstid så den vårjacka xxl man köper ska helst vara en allvädersjacka, både hyfsat varm, men kanske allra helst vind- och vattenresistent. Sedan är det förstås också viktigt att man trivs i sin vårjacka xxl, att den sitter både snyggt och bekvämt och matchar ens övriga klädstil. Om man är storvuxen så behöver man en vårjacka i stor storlek och här hos oss på Motley Denim finner du just det. Vi har ett varierat utbud av vårjackor xxl och större, för alla väder - och stilar.

Skaljacka

En flexibel jacka

En xxl skaljacka är mycket användbar för den funkar i regel både som höstjacka och vårjacka, men även under kalla sommardagar och till och med på vintern utanpå varma kläder. Skaljacka xxl skyddar mot väder och vind, men är tunn och lätt i sitt utförande, framtagen för att användas som yttersta plagg. Vad man bär under skalet är upp till vädret och hur frusen man är. Välkommen att botanisera i vårt utbud av stilsäkra skaljackor i storlek xxl och uppåt, vi har skaljackan som passar även väldigt storvuxna grabbar.

Jeansjacka & bomberjacka

Jackor som aldrig går ur tiden

Det finns vissa jackor som aldrig går ur tiden, jeansjackan är ett exempel - och bomberjackan ett annat. Dessa jackor bars för tio, tjugo och trettio år sedan men är lika moderna idag och i morgon. Att köpa en jeansjacka xxl eller en bomberjacka xxl är en säker investering och dessa jackor är perfekta som vårjacka eller höstjacka. Hos oss finner du dessa klassiska xxl jackor i storlekar som sträcker sig högre än det man brukar finna ute i handeln. Vi har den välsittande jeansjacka xxl och stilsäkra bomberjacka xxl som du söker, det vågar vi nästan garantera!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter