Mjukisbyxor & Mjukisshorts - 2XL

Letar du efter snygga mjukisshorts och mjukisbyxor i storleken 2XL? Då har du hittat rätt. I denna kategori har vi samlat alla våra mjukisbyxor och mjukisshorts i storleken 2XL. Dessa shorts passar utmärkt till sommaren då byxor känns alldeles för varma. Våra shorts kommer från välkända varumärken såsom Duke och du kan därmed vara säker på att både stil och kvalitet är att lita på. Att kunna klä sig snyggt och trendigt även om man är lite större är för oss en självklarhet. När man letar shorts och mjukisbyxor är det viktigt att hitta en storlek som sitter bra. De får inte vara för tajta men inte heller för lösa. Kolla gärna in vår storleksguide för att ta reda på vilken storlek som passar just dig. Lycka till! Vi hoppas du ska hitta det du letar efter hos oss.

Läs mer
Sortering
  • Stäng
Storlekar 2XL-14XL
  • Stäng
Mjukisbyxor & Shorts
  • Stäng
T-shirts
  • Stäng
Märken
  • Stäng
Färger
  • Stäng

Mjukisbyxan är förmodligen det skönaste klädesplagget av alla. Efter en lång arbetsdag finns det inget bättre än att få komma hem och ta av sig kläderna man burit hela dagen och istället dra på sig sina mjukisbyxor. Är man en man som drar lite större storlekar är det inte helt lätt att hitta mjukisbyxor som passar, särskilt inte om man dessutom har vissa önskemål på hur de ska se ut, sitta och vilken kvalitet de ska hålla. Här i vår kategori stora mjukisbyxor finner du mjukisbyxor 2xl och större, i varierande modeller, former och färger - och som alltid producerade efter rådande trender.

Mjukisbyxor XXL

Sköna mjukisbyxor

Mjukisbyxor får ju gärna vara snygga, men de måste i första hand vara sköna och tåla en del hantering. Det värsta som finns är mjukisbyxor som förlorar formen efter några tvättar. Motley Denims xxl mjukisbyxor tillverkas av de mjukaste och skönaste kvalitetsmaterialen och håller formen länge. Du som söker xxl mjukisbyxor att ha på dig hemma i soffan såväl som på promenaden och shoppingturen kommer med största säkerhet att finna de 2xl mjukisbyxor som du söker här i vårt sortiment.

Snygga mjukisbyxor i xxl och större

Den som tror att mjukisbyxor är ett undantag från modets svängningar har fel, även mjukisar följer trenderna. Det finns alltid mjukisbyxor xxl att tillgå, men har man lite krav på stil och passform så får man som man storlek större betydligt svårare att hitta något som faller en i smaken. Motley Denim är en välbehövlig butik på marknaden för vi säljer moderiktiga mjukisbyxor xxl och större, precis efter samma koncept som vi använder på alla kläder vi säljer. Vi har storlekar som sträcker sig ända upp till 8xl, men vi sviker aldrig från vårt koncept att erbjuda xxl mjukisbyxor och andra plagg åt stilmedvetna män av lite större storlek än gemene man.

Träningskläder

Snygga träningskläder i större storlekar

Träningskläder följer lite samma regler som mjukisbyxor, man vill att de ska vara sköna i första hand, men de får också väldigt gärna vara snygga, välsittande och matcha ens stil och personlighet. Är man en man av storlek större så kan det vara svårt att hitta xxl träningskläder i snygg utformning, man brukar få nöja sig med något trist och allmängiltigt. Vi här på Motley Denim tycker inte att någon ska behöva kompromissa mellan stil och komfort, vare sig det gäller träningskläder eller andra kläder, man ska få tillgång till ett urval att välja mellan. Hos oss hittar du träningskläder xxl och större, givetvis skapta för att tilltala olika stilar. 

Välkommen att handla xxl träningskläder här på Motley Denim, chansen att du stilmedvetna, storvuxne man finner det du söker här är stor.

2XL träningsbyxor för en aktiv livsstil

Träningsbyxor är ett populärt plagg då de kan användas till många olika typer av aktiviteter. De är också mycket bekväma att bära tack vare det mjuka fleecematerialet. I vår kategori XXL träningsbyxor kan du se alla stilar som är tillgängliga just nu. Om det är svårt för dig att välja rätt typ av 2XL träningsbyxor kan du alltid använda sorteringsfiltret för att hitta ditt favoritmärke eller färg och se utbudet som matchar dina önskemål.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter